Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 109 продукта и наличност над 4 089 698 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 109 продукта в наличност.
4 089 698 Артикула.

Битове и накрайници

Какво ще стане, ако нямате подходящ накрайник при положение, че имате най-качествената и добра отвертка или винтоверт? „Баш Майстора“ Ви предоставя широка гама накрайници с различни форми на върха – BOSCH, DEWALT, FELO, UNIOR и други. Разликата между накрайници не спира дотук. Качеството и материалите, от които са изработени, също са много важни. От тях зависи якостта, износоустойчивостта и безопасността. В продуктовата ни гама са включени почти всички видове накрайници с различна форми и размери.

 

Накрайниците PH са крепежни елементи с кръстообразен шлиц. Те са едни от най-широко разпространените. В тази категория може да намерите битове PH1 за диаметър на външната резба на крепежния елемент между 2.1 и 3 мм. На ваше разположение са и оребрени накрайници PH1, които предотвратяват изплъзването и осигуряват по-добро сцепление благодарение на оребрението. Кръстатите накрайници PH2 се използват най-често, защото позволяват да се работи с дървени и метални материали. Диаметърът на външната резба на крепежния елемент, подходящ за работа с тези битове, е от 3.1 до 5 мм. Битовете PH2 служат за развиване на корозирали, боядисани или клеясали болтове. Устойчиви са на удари и имат добра защита от корозия. Накрайниците PH3 не се използват често, но намират приложение в автомобилната индустрия. За завиване и развиване на големи крепежни елементи. Основното им приложение е при ремонт на автомобила и на промишлено оборудване и поддръжка на големи машини и инсталации.

 

Накрайниците PZ имат необходимата прецизност и точност, за да прилягат идеално към главата на винта. Предлагаме както универсални за обща употреба, така и професионални битове от най-висококачествени материали с голяма издръжливост.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ и в търговските ни обекти предлагаме накрайници FORCE Raibe за ударна отвертка.

 

Накрайниците FORCE Spaner Gr са изработени от специална инструментална стомана, захватът е шестостен 1/4’’. Подходящи са за работа с отвертка и винтоверт.

 

Накрайниците TORX обикновено са с покритие от титанов нитрид, което ги прави устойчиви на износване и удължава техния живот. Други са с отвор и могат да се използват както за стандартни, така и за предпазни винтове. Представяме ви накрайници ТХ с отвор, размер на накрайника от ТХ6 до TX60, с дължина от 25 до 155 мм, различни марки. Използват се както за предпазни винтове, така и за обикновени винтове. Изработени са от висококачествена легирана Mo-V стомана и имат хромирана повърхност.

 

Накрайниците ZMN са изработени от високоякостна стомана S2, захват шестостен C10. Служат за работа с ударна отвертка.

 

Двустранните усилени накрайници са произведени от висококачествена легирана Mo-V стомана. Имат хромирана повърхност. Формата съответства на DIN 3126 (ISO 1173).

 

Накрайниците за нипели работят със стандартни нипели. Завиването на нипелите на спиците е най-дългата операция при монтажа на колелата. Благодарение на бита за бързо поставяне на нипели, може да изпълните тази операция с акумулаторна отвертка, за да спестите време и при това всички нипели ще бъдат навити на една дълбочина на спиците. Изпъкналата част в центъра на бита за нипели центрира нипела и предотвратява подхлъзването на инструмента.

 

Накрайниците квадрат са произведени от висококачествена специална стомана WX 73. Произведени са чрз метода на пресоване (коване).

 

Накрайниците комплекти често включват разнообразие от битове, вложки, отвертки и свредла и са идеален избор за майстори, които често се сблъскват с дейност, изискваща затягане на крепежи, машинни елементи или пробиване на различни по вид материали. Накрайниците комплект могат да се използват с различни машини като винтоверти, акумулаторни и ръчни отвертки и ще направят работата Ви по-бърза и лесна. Комплектите най-често идват в куфарче или кутия, където са стабилно захванати и прилежно подредени.

 

Накрайниците SB са класически битове с прав шлиц. Ширината и дебелината им имат нормативно съотношение. Повърхността на SB накрайниците обикновено е защитена от корозия и се отличава с повишена якост.

 

Накрайниците шестограм и тези с вложка шестограм са отличен помощник при завиване и развиване на крепежни елементи, при монтиране на облицовъчни материали и редица други дейности, изискващи работа с крепеж. Имат формата на стъпаловиден конус с шестоъгълен връх от едната страна и шестограмна вложка от другата.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.