Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Боркорони за бетон

Боркороната за отвори в бетон се използва главно при сложни операции като пробиване и къртене на бетон на строителни обекти и при ремонтни дейности. Тя е изключително издръжлива и здрава и може да се използва за успешно пробиване на отвори в различни твърди материали във всякакви ситуации.

 

Видове боркорони за бетон

 

Боркороните с диамантени сегменти са предназначени за пробиване на бетон и зидария. Сегментите с лазерно заваряване са за по-дълъг живот на боркороната.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини намира приложение за всички пробивни машини, тухла, бетон, естествен и изкуствен камък, керамика, керемиди. Проектирана е за дълъг живот и има висока производителност на рязане.

 

Някои видове боркорони с твърдосплавни пластини са идеални са изрязване на отвори особено при инсталиране на превключвателни кутии. Изработени са от висок клас карбид, който осигурява най-добрата устойчивост на износване при пробиване. Свредлото е предназначено за употреба в бетон, зидария и варовик.

 

Защо да изберете боркорона за бетон от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме боркорони за бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.