Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 195 продукта и наличност над 4 093 599 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 195 продукта в наличност.
4 093 599 Артикула.
1 2 3 ... 4
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 4
1 2 3 ... 4

Боркорони за дърво и цветни метали

Боркороната за отвори в дърво и цветни метали трябва да се проветрява по-често при рязане на дърво. Триците и праха трябва да се отстраняват при всички случаи. Ако това не се извърши, изгарят върховете на зъбите, а боркороната заклинва в нарязания канал. Боркороната е подходяща за дърво, гипсови плоскости, пластмаса, алуминий, стомана и неръждаема стомана.

 

Биметалната боркорона BAHCO (102 мм, 168 мм, 21 мм, 51 мм, 89 мм) е изработена от устойчива на удар пружинна стомана с висока износоустойчивост и закалени зъби от легирана стомана. Предназначена е за рязане на различни материали – дърво, пластмаса, гипсокартон, цветна, черна и неръждаема стомана.

 

Биметалната боркорона HITACHI/HIKOKI PROLINE (111 мм, 114 мм, 152 мм, 17 мм, 200 мм, 48 мм, 57 мм) е предназначена за рязане на различни материали – дърво, пластмаса, гипсокартон, цветна, черна и неръждаема стомана. Изработена е от пружинна стомана с висока износоустойчивост и закалени зъби от легирана  стомана.

 

Биметалната боркорона HITACHI/HIKOKI PROLINE (60 мм, 64 мм, 86 мм, 92 мм, 95 мм) е изработена от устойчива на удар пружинна стомана с висока износоустойчивост и закалени зъби от легирана стомана. Предназначена е за рязане на различни материали – дърво, пластмаса, гипсокартон, цветна, черна и неръждаема стомана.

 

Биметалната боркорона PROJAHN PRO Cut (160 мм, 19 мм, 30 мм, 51 мм, 57 мм, 67 мм) е предназначена за пробиване на чисти, кръгли и прецизни отвори в дърво, гипсови плочи, пластмаса, несъдържащи желязо метали, алуминий, стомана, неръждаема стомана, по-дебели от 1 мм.

 

Биметалната боркорона RAIDER 35 мм е изключително подходяща за отвори в черни и цветни метали, пластмаса. Корпусът е направен от въглеродна, а режещата част – от бързорежеща стомана.

 

Биметалната боркорона RAIDER 57 мм е изработена от висококачествена стомана със съдържание на кобалт. Подходяща е за пробиване на отвори в материали – инокс, легиран алуминий, цветни метали, лята стомана и чугун, акрилно стъкло, дърво, пластмаси.

 

Биметалната боркорона WOLFCRAFT (100 мм, 127 мм) е изработена от биметал, а корпусът е легиран с HSS зъби. Подходяща е за дърво, шперплат, стомана, цветни тежки метали, пластмаса, гипсокартонни плоскости.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини CMT FASTX4 (127 мм, 152 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 40 мм, 60 мм) е със специална конструкция, осигуряваща максимална производителност и дълъг живот при всички видове материали. Висококачественият карбид осигурява до 10 пъти по-дълъг живот.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини CMT FASTX4 (64 мм, 68 мм, 80 мм, 83 мм, 89 мм) е със специална конструкция, осигуряваща максимална производителност и дълъг живот при всички видове материали. Висококачественият карбид осигурява до 10 пъти по-дълъг живот.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини HITACHI/HIKOKI (111 мм, 40 мм, 44 мм, 73 мм) има специфичен дизайн и геометрия на зъбите за прави отвори. Предназначена е за рязане на широка гама материали като дърво, пластмаса, гипсокартон, газобетон.

 

Боркорони за отвори в дърво и цветни метали на водещите марки ABRABORO, BOSCH и KEIL ще намерите в онлайн магазина на „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.