Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 314 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 314 Артикула.
1 2 3 ... 4
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 4
1 2 3 ... 4

Боркорони за дърво и цветни метали

Боркороната за отвори в дърво и цветни метали трябва да се проветрява по-често при рязане на дърво. Триците и прахът трябва да се отстраняват при всички случаи. Ако това не се извърши, изгарят върховете на зъбите, а боркороната заклинва в нарязания канал. Боркороната е подходяща за дърво, гипсови плоскости, пластмаса, алуминий, стомана и неръждаема стомана.

 

Видове боркорони за дърво и цветни метали

 

Биматериалната боркорона е изработена от устойчива на удар пружинна стомана с висока износоустойчивост и закалени гъби от легирана стомана. Предназначена е за рязане на различни материали – дърво, пластмаса, гипсокартон, цветна, черна и неръждаема стомана, както и за пробиване на чисти, кръгли и прецизни отвори.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини е със специална конструкция, осигуряваща максимална производителност и дълъг живот при всички видове материали. Предназначена е за рязане на широка гама материали като дърво, пластмаса, гипсокартон, газобетон.

 

Защо да изберете боркорона за дърво и цветни метали от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме боркорони за дърво и цветни метали, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.