Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Боркорони за диамантено пробивна машина

Боркороните за диамантено пробивна машина са инструменти за пробиване на бетон, стоманобетон и други материали. В областта на строителството и довършителните работи се използват както от обикновени потребители, така и от професионалисти.

 

Те могат да се употребяват ръчно с перфоратори или със стационарни пробивни машини. Диамантените боркорони не се използват само за пробиване на бетонни плочи. Те са подходящи за обработване на гранит, асфалт и други крехки материали с висока твърдост.

 

Някои боркорони с диамантени сегменти могат да се използват за много материали за сухо и мокро пробиване. Те работят ръчно или с опора. Идеални са за универсална употреба в бетон и стени. Боркороната има функция за индукционно заваряване в автоматични системи, които могат да осигуряват постоянно висококачествено спояване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите боркорони за диамантено пробивни машини на марките BISONTE, TYROLIT, HUSQVARNA и други.

 

Защо да изберете боркорона за диамантено пробивна машина от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме боркорони за диамантено пробивна машина, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.