Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Боркорони за керамика

Боркороната за керамика и порцелан с диамантено покритие може да реже стабилно най-твърдите керамични плочки. Осигурява бързо и чисто рязане. Използват се винтоверти, ръчни бормашини и перфоратори без удар.

 

Боркороната с посипка от волфрам-карбид KEIL (33x66/60, 53х66/60, 67х66/60, 73х66/60, 83х66/60) може да се използва за контакти, отвори за тръби, съединителни линии, тръбопроводи и др. Подходяща е както за сухо, така и за мокро пробиване. Да не се използва удар при пробиване.

 

Боркороната с прахообразен диамант BOSCH Diamond for Hard Ceramics 8x70/35 мм е предназначена за пробиване без удар. Подходяща е за използване с акумулаторни бормашини и винтоверти. Тънкият режещ ръб позволява бързи и чисти срезове в твърда керамика.

 

Боркороната с прахообразен диамант BOSCH Dry Speed (6x30 мм, 8х30 мм) е предназначен за плочки, вариращи от меки за стени до твърди подови. Подходяща е за употреба с ъглошлайфи. Висококачествените диаманти осигуряват много високи скорости на пробиване.

 

Боркороната с прахообразен диамант BOSCH Easy Dry 6x33 мм извършва сухо пробиване в керамика лесно. Подходяща е за използване с акумулаторни отвертки и пробивни машини с 13 мм патронник. Работната дължина позволява на свредлото да пробива удобно отвори в плочки с всякаква дебелина.

 

Боркороната с прахообразен диамант RUBI EASY GRES (10x70/25, 6x70/25, 8x70/25) изисква много прецизно насочване и постоянно охлаждане чрез постоянно водна струя. Easy Gres се залепва лесно на всякакъв тип керамика за пробиване, благодарение на системата от възобновяеми стикери включени във всички комплекти.

 

Боркороната с прахообразен диамант RUBI EASY GRES (20x70/30, 35x70/30, 50x70/30, 65x70/30) има страничен отвор за по-добро охлаждане и отстраняване на твърди отпадъци след всяко пробиване. Тялото е от стомана, а режещият ръб на боркороната е от галванизиран диамант. Качеството на диаманта позволява пробиване на каменин, порцелан, гранит, мрамор и стъкло. Препоръчва се използването на центриращо свредло MULTIDRILL (Ref. 50944) и на воден резервоар за охлаждане (Ref. 50947), така че да се предотвратят нежелателни движения на короната по време на работа и да се постигне добър краен резултат.

 

Боркороната с прахообразен диамант WOLFCRAFT (35x70/45, 68x70/45) може да бъде използвана за закрепване на санитарно оборудване, направа на отвори за контакти, водосточни тръби, отоплителни линии, водоснабдяване. Гъбата улеснява охлаждането с вода, като увеличава експлоатационния живот и предотвратява натрупването на прах по време на пробиване.

 

Боркорони за отвори в дърво и цветни метали, в неръждаема стомана и в топлоизолация може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.