Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Боркорони за керамика

Боркороната за керамика и порцелан с диамантено покритие може да реже стабилно най-твърдите керамични плочки. Осигурява бързо и чисто рязане. Използват се винтоверти, ръчни бормашини и перфоратори без удар.

 

Видове боркорони за керамика

 

Боркороните с посипка от волфрам-карбид може да се използват за контакти, отвори за тръби, съединителни линии, тръбопроводи и други. Подходящи са както за сухо, така и за мокро пробиване. Използват се в материали като плочки, керамика, тухли, керемиди и други. Да не се използва удар при пробиване.

 

Боркороните с прахообразен диамант са предназначени за плочки, вариращи от меки за стени до твърди подови. Подходящи са за използване с акумулаторни бормашини и винтоверти. Висококачествените диаманти осигуряват много високи скорости на пробиване. При някои видове има страничен отвор за добро охлаждане и отстраняване на твърди отпадъци след всяко пробиване.

 

Може да се използва за закрепване на санитарно оборудване, направа на отвори за контакти, водосточни тръби, отоплителни линии, водоснабдяване.

 

Защо да изберете боркорона за керамика от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме боркорони за керамика, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.