Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 619 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 619 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четка баданарка с изкуствен косъм

Четката баданарка има разнообразно предназначение, за разреждане на лаково-бояджийски материали, нанасяне на лепила, грундиране и белосване на големи повърхности. Подходяща е както за професионалисти, така и за любители.

 

Влакната на четката баданарка са изкуствени, а дебелината на основата варира. Обикновено дръжката е пластмасова, а на корпуса има пособие за окачване на съд. Този удобен бояджийски инструмент разрешава с лекота да се извършва дейност в тесни пространства и ъгли.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите четки баданарки с изкуствен косъм на марката MTX.

 

Защо да изберете четка баданарка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме четки баданарки с изкуствен косъм, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.