Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 386 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 386 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четки за прахосмукачки

Видове четки за прахосмукачки

 

Дюзата за тапицерия е перфектна за по-малки повърхности. Борави се лесно с нея и служи за почистване на по-малки и труднодостъпни повърхности.

 

Накрайникът за паркет е подходящ за почистване на твърди подови настилки като паркет, ламинат, корк, PVC, линолеум и плочки.

 

Накрайникът за подови настилки са подходящи за почистване на подови повърхности благодарение на двете ходови ролки и наставките с четки.

 

Турбо накрайникът за тапицерия разполага със задвижвана от въздуха ротираща четка, която може да почисти дори упоритите замърсявания от повърхността. Почиства тапицерия, фотьойли, възглавници, легла и други.

 

Четката за мебели е изработена от мек косъм, а с нея можете да чистите добре и различни повърхнини, като бъдете сигурни, че няма да има щети.

 

Накрайникът за мокро и сухо почистване обезпечава перфектно почистване на замърсяванията и привлича със страничните ролки за оптимално плъзгане.

 

Четката за паркет почиства чувствителни настилки като паркет, ламинат, корк, PVC, линолеум и плочки. Дюзата е изключително маневрена благодарение на гъвкавата връзка, която позволява много лесен достъп под мебели.

 

Защо да изберете четка за прахосмукачка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме четки за прахосмукачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.