Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 003 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 003 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дърводелски стяги автоматични

Дърводелската автоматична стяга е със здрав и издръжлив корпус, предотвратяващ приплъзване при стягане и с ергономична ръкохватка за максимален комфорт при работа. Лесното преместване и максимална сила на стяга се осигурява от механизъм с ексцентрик. При някои видове има възможност за обръщане на рамото за използване на стягата като разпънка.

 

Дърводелската автоматична стяга има бутон за бързо освобождаване и ергономична ръкохватка за максимален комфорт на работа. Подходяща е за професионални цели, а затягането е сигурно и удобно.

 

Автоматичната стяга за работна маса, която предлагаме в магазини „Баш Майстора“, е за сигурна и точна фиксация за обработвания детайл (рязане, шлайфане, фрезоване, пробиване и други). Спомагателните опори могат да се ползват като опорни точки при работа.

 

Пистолетната автоматична стяга е с освобождаващ бутон за лесно придвижване на челюстите и стоманен водач, покрит с найлон. Патентованият механизъм за затягане на челюстите вероятно е най-бързия в света.

 

Защо да изберете дърводелска автоматична стяга от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дърводелски автоматични стяги, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.