Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 151 продукта и наличност над 4 097 459 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 151 продукта в наличност.
4 097 459 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дърводелски стяги

Дърводелската стяга е създадена за използване там, където металните стяги са прекалено тежки. Плъзгащата се долна челюст се заключва лесно и бързо с лост. Челюстите са направени от дърво (бук), а притисквачите са покрити с корк, така че да се предпазят от нараняване на фини повърхности. Някои от видовете са особено подходящи при лепене.

 

Дърводелските стяги са създадени за употреба в строителството и дърводелството. Имат ергономична ръкохватка за максимален комфорт на работа и бутон за бързо освобождаване.

 

Някои от видовете, които предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“, имат висококачествено поцинковано рамо с кух профил, който не разрешава огъване на шината при голям диапазон на затягане. Дизайнът на стягащото рамо помага инструментът да се поставя хоризонтално на рамото или при завъртане под ъгъл от 90 градуса – на обратната му страна.

 

Защо да изберете дърводелска стяга от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дърводелски стяги, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.