Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 928 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 928 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дърводелски стяги винтови

Винтовите дърводелски стяги са със закалени профили, с плъзгащи рамена за пружинно и еластично затягане. Обработените детайли с чувствителни повърхнини могат да се захващат точно успоредно една на друга – дори зад и отстрани на релсата.

 

Ъглите и вдлъбнатите ръбове, както и острите и кръгли повърхнини, могат да бъдат перфектно подравнени. Дълбочината на челюстите се регулира безстепенно.

 

Защо да изберете винтова дърводелска стяга от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме винтови дърводелски стяги, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.