Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от DREMEL

Dremel е и винаги ще бъде ангажиран със създаването и производството на високоскоростни ротационни инструменти с най-високо качество. Това е обещанието, което изпълнявахме за Вас през последните 80 години и обещание, което поемаме за следващите 80 години.

Всичко започна през 1932 г. с представянето на първия мултифункционален инструмент от основателя на компанията AJ Dremel. След това много нови иновации навлязоха на пазара в Европа.

Dremel доставя на потребителите богата гама продукти за различни области на приложение или хобита. Като се започне от дърводелци, потребители занимаващи се с гравиране на стъкло, оформяне на компютърни кутии и се стигне до реставратори на стари автомобили, Dremel винаги им помага с практични продукти и удачни решения.

През годините гамата Dremel се разшири в цяла система от консумативи и приставки за инструменти. Ние разработихме мултифункционални инструменти (както електрически захранвани от мрежата, така и акумулаторни), а също и други инструменти, като Dremel пистолет за лепене и над 150 консуматива и приставки. Всички тези продукти Ви дават сигурност, че винаги ще можете да намерите правилният артикул за Вашите проекти и приложения:

Dremel е известен със своите иновации (литиево-йонната технология на акумулаторната батерия може да бъде намерена например в новия Dremel Stylus™) и високи стандарти за качество, функционалност и ергономичност.

Надяваме се, че сте изпитали удоволствие от Вашето посещение на сайта и с нетърпение очакваме да ни посетите отново скоро. Ако имате въпроси или забележки, ще Ви отговорим с удоволствие.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.