Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 620 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 620 Артикула.
Подреди по
Резултати

Двойнозалепващи ленти

Двойнозалепващата лента е особено използвана за разнообразни повърхнини – могат да се използват върху повърхности, които са боядисани, плочки, дърво, хладилници и други. Предназначена е и за монтиране на огледала, кабелни канали, панели.

 

Двойнозалепващите ленти имат високи стойности на здравина на опън и срязване, включително към трудни за лепене повърхнини. Имат голяма издръжливост при залепване и с дълготрайна издръжливост. Идеални са за монтиране на предмети върху повърхности в дома (мебели, метал, пластмаса).

 

Приложение намират и за монтиране на знаци, термометри, ключове, плакати, огледала, кабелни канали, закачалки, държачи, табелки и други.

 

Защо да изберете двойнозалепваща лента от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме двойнозалепващи ленти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.