Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 116 продукта и наличност над 4 286 442 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 116 продукта в наличност.
4 286 442 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели универсални

Универсалният дюбел FISCHER DUOPOWER (10x50, 10x80, 12x60, 14x70, 6x30, 6x50, 8x40, 8x65) е интелигентно решение – комбинация от 2 компонента за 3 функции на разтваряне. Така се осигурява по-добър контакт с материала и показва несравними стойности на натоварване. В зависимост от материала дюбелът активира оптималния функционален принцип (разтваряне, захващане, свързване) за най-доброто закрепване. Предназначен е за закрепване в бетон, плътни тухли, газобетон, тухли с вертикални кухини, гипсокартон. Прилага се в телевизионни конзоли, осветление, стелажи, огледални шкафове, снимки, корнизи, мивки, ВиК, абсорбатори и др.

 

Универсалният дюбел FISCHER DUOTEC (10 мм, 12 мм) работи и като разширител при пробиване на дупки. Късият превключващ елемент опростява инсталирането в тесни кухини. Подходящ е за бетон, кухи бетонни плочи, тухли солидни без кухини, монолитни блокчета от бетон, газобетон, монолитни панели от гипс и др. Служи за монтиране на картини, детектори на движение, лампи, дрешници, ел.ключове, стъклени шкафчета, рафтове за стена, закачалки за хавлии, корнизи за пердета.

 

Универсален дюбел FISCHER SX (10x80, 12x60, 6x30, 6x50, 8x40, 8x65) е подходящ за бетон, бетонни плочи с куха сърцевина, естествен камък с плътна структура, газ-бетон, плътна гипсова плоскост и др. Издатините срещу превъртане предотвратяват въртенето на крепежния елемент в пробития отвор. Лесният и бърз проходен монтаж пести време. Устойчив е на температури от -40° до +80 °C. Служи за закрепване на картини, датчици за движение, первази, електрически прекъсвачи, корнизи, пощенски кутии и др.

 

Универсалният дюбел FISCHER UX R (10x60, 6x50, 8x50) е отлично решение за захващане във всички стени. Уникалният му дизайн позволява да се използва за почти всички строителни материали. Новият вид стоп срещу превъртане “зъб на трион“ предотвратява въртенето на крепежния елемент в пробития отвор. Пробивайте само с въртеливо движение в перфорирани и кухи тухли и аеробетон. Използвайте свредло за метал при гипсокартон. Подходящ е за бетон, бетонни плочи с куха сърцевина, плътна тухла, плътна хоросанова тухла, газ-бетон и др. Дюбелът служи за закрепване на датчици за движение, лампи, первази, пощенски кутии, закачалки за кърпи и др.

 

Универсалният дюбел FRIULSIDER 65000 (10x66, 12x72, 6x33, 6x46, 8x51) се разширява в твърди строителни материали и прави надежден възел във всякакъв тип кухини. Предназначен е за закрепване в лека тухла шестоъгълни клетки, кух лек циментен блок, гипсокартон, газобетон, глинена тухла с клетки. По-малко подходящ е за закрепване в бетон, панели и плочи, плътен камък и др.

 

Универсалният дюбел FRIULSIDER XP 66000 (10x66, 6x45, 8x52) се разширява в твърди строителни материали и прави надежден възел във всякакъв тип кухини. Подходящ е за бетон, плътна тухла, газ-бетон, плътна гипсова плоскост, гипсокартон и гипсов фазер, талашитени плоскости и др.

 

Универсалният дюбел KEW UKD (10x62, 12x72, 14x76, 5x32, 6x37, 6x52, 8x52) е отлично решение за захващане във всички стени. Дизайнът позволява да се използва за почти всички строителни материали, с оптимално водене на винта. Подходящ е за бетон, бетонни плочи с куха сърцевина, естествен камък, газ-бетон, гипсокартон, талашитени плоскости и др. Служи за закрепване на картини, лампи, первази, корнизи, закачалки за кърпи, електрически прекъсвачи и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.