Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 003 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 003 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели универсални

Универсалните дюбели осигуряват добър контакт с материала и показват несравними стойности на натоварване. В зависимост от материала дюбелът активира оптималния функционален принцип (разтваряне, захващане, свързване) за най-доброто прикрепване.

 

Предназначени са за закрепване в бетон, плътни тухли, газобетон, тухли с вертикални кухини, гипсокартон. Прилагат се в телевизионни конзоли, осветление, стелажи, огледални шкафове, снимки, корнизи, мивки, ВиК, абсорбатори и други.

 

Някои от видовете универсални дюбели работят като разширители при пробиване на дупки. Късият превключващ елемент опростява инсталирането в тесни кухини.

 

Защо да изберете универсален дюбел от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме универсални дюбели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.