Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 244 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 244 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюзи за бояджийски пистолети

Дюзата за бояджийски пистолет се избира според гъстотата на боята и от плътността на желаното покритие. Голяма част от комплектите за бояджийски пистолети съдържат уплътнителен пръстен, дюза с отвор (различен диаметър), игла, регулатор за различен вид пръскане.

 

Дюзата за бояджийски пистолет е предназначена за образуване на струя и равномерно разпръскване на бои и лакове върху повърхности.

 

Реверсивните дюзи е предназначена за пръскане на покрития с високо съдържание на твърди вещества при високи налягания. Спестява време и не е необходим инструмент, за да се монтира. Използва се за нанасяне на епоксидни покрития, уретани, покрития с високо съдържание на сухо вещество.

 

Защо да изберете дюза за бояджийски пистолети от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюзи за бояджийски пистолети, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.