Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюзи за пистолети за горещ въздух

Дюзите за пистолети за горещ въздух са предназначени за заваряване на пластмаси и плоскости с точкова прецизност. Разсейващата дюза за топъл въздух предпазва предметите (например стъкло) от прегряване чрез отклонение на въздушната струя.

 

Редуциращата дюза за топъл въздух осигурява концентриран и целенасочен поток от горещ въздух за прецизно заваряване или запояване на пластмасови материали. Дюзата с широка струя за топъл въздух е идеална за равномерно сушене или източване на боя и премахване на филми.

 

Видове дюзи за пистолети за горещ въздух

 

Кръглите дюзи за горещ въздух служат за заваряване на пластмаси, прецизно точково насочване на топлината.

 

Плоските дюзи за топъл въздух се използват за насочено подаване на въздух при сушене и отстраняване на стара боя. Благодарение на широката дюза може да се обработват големи повърхности.

 

Ъгловата плоска дюза за горещ въздух се използва при заваряване на покрити и застъпени пластмасови листове и плоскости. Използва се при ремонтни дейности на битумни покриви.

 

Разсейващата се дюза за топъл въздух предпазва предметите от прегряване чрез отклонение на въздушната струя.

 

Редуциращата се дюза за топъл въздух е предназначена за пистолети за горещ въздух и е подходяща при дейности, изискващи голяма точност за насочване на въздушната струя при разпояване и заваряване на PVC.

 

Рефлекторната дюза за горещ въздух служи за запояване и заваряване на тръби, цилиндри и тръбни инсталации.

 

Широката дюза струя за топъл въздух е идеална за равномерно сушене или източване на боя и премахване на филми. Използва се за равномерно разпространяване на въздуха върху широка площ.

 

Широката дюза шлиц за топъл въздух е идеална за заваряване на пластмасови листове и брезенти с перфектни резултати.

 

Защо да изберете дюза за пистолет за горещ въздух от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюзи за пистолети за горещ въздух, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.