Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 098 продукта и наличност над 4 301 395 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 098 продукта в наличност.
4 301 395 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюзи за топло заваряване

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме различни дюзи за топло заваряване – дюзи за топъл въздух с дълъг и обикновен клюн, кръгли, плоски и прави дюзи за топъл въздух, както и кръгли скоростни дюзи и такива с триъгълен профил.

 

Дюзата за топъл въздух HERZ тип 2 е подходяща за заглаждане на шева в ъгли и кривини.

 

Дюзата за топъл въздух с дълъг клюн HERZ се нахлузва на кръгова дюза 5 мм (5100303).

 

Дюзата за топъл въздух с клюн HERZ се нахлузва на кръгова дюза 5 мм (5100303).

 

Кръглата дюза за топъл въздух HERZ ф5 мм е подходящ за нахлузване.

 

Плоската дюза под ъгъл (60°, 90°) за топъл въздух HERZ ф20 мм се нахлузва на ръчни уреди Рион, Рион Дигитал, Марон, Триак.

 

Правата плоска дюза за топъл въздух HERZ (ф20 мм, ф40 мм) се поставя на ръчен уред Рион, Рион Дигитал, Марон, Триак.

 

Кръглата скоростна дюза HERZ (ф3 мм, ф4 мм) е за прибавъчен материал с кръгло сечение. Подходяща е за заваряване с кръгла тел.

 

Скоростната дюза триъгълен профил HERZ 5.7x3.7 мм се използва за заваряване на триъгълна тел. Нахлузва се на кръгова дюза 5 мм.

 

Скоростната дюза триъгълен профил HERZ 7x5 мм за прибавъчен материал е с кръгло сечение, нахлузва се на кръгла дюза 5 мм.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от дюзи от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.