Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 247 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 247 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюзи за водоструйки

Дюзите за водоструйки са важна част от водоструйната система, която контролира формата и налягането на водната струя. Различните видове дюзи могат да създават различни видове струи, които се използват за различни приложения, включително почистване, отстраняване на замърсявания и други.

Видове дюзи за водоструйки

Дюзата за конусовидна струя е подходяща за почистване на домашни любимци. Идеална е за след разходки, преди кучето да се върне в колата, къщата или апартамента. Дюзата е със струя с ниско налягане и напълно безопасна за употреба върху животни.

 

Дюзата за почистване на тръби е подходяща за голям брой водоструйки.

 

Комплектите дюзи се състои от мощни дюзи и струйни дюзи за оптимална мощност. Включен е и специализиран инструмент за монтаж. Осигуряват отлични резултати от почистването при използване на почистващ препарат под високо налягане и същевременно осигуряват надеждност на работа.

 

Защо да изберете дюза за водоструйка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюзи за водоструйки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.