Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 825 997 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 825 997 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюзи за заваръчни апарати

Дюзите за заваръчни апарати работят с телеподаващи устройства. Повечето видове са изработени от мед. Предлаганите дюзи на марките BINZEL, DECA, ROTHENBERGER, DAIHEN VARSTOJ може да намерите както онлайн, така и в търговските обекти на „Баш Майстора“.

 

Видове дюзи за заваръчни апарати

 

Газовата дюза за телеподаващо устройство е подходяща за шлангове. Помеднена е отвътре. Поставя се върху държача на дюзата.

 

Дюзата газокислородно заваряване с пропан-бутан е изработена от качествени материали, което е предпоставка за отличното качество на пламъка.

 

Дюзите за заваряване с пропан-бутан обикновено са в комплект и са подходящи за рязане, заваряване и подгряване.

 

Дюзата за телеподаващо устройство е изработена от мед. Резбата М6 служи за захващане към човката на горелката.

 

Защо да изберете дюза за заваръчни апарати от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюзи за заваръчни апарати, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.