Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 087 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 087 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ексцентършлайф и ротационни шлайфмашини

Ексцентършлайфът е предназначен за фино шлайфане и деликатна обработка на дърво и метал при различни довършителни работи.

 

Нарича се още орбитален заради едновременното завъртане на диска около оста му и описване на елипса. С негова помощ може да се постигне равномерно полирана повърхност.

 

Електрическият ексцентършлайф е най-мощният от всички модели. Изберете го, ако планирате да прекарате дълго време в шлайфане на дърво и метал.

 

Моделите с торба и филтър за стърготини и прах помагат за намаляване запрашването на въздуха в работната среда. Абразивните дискове са лесни за смяна и са универсални – можете да ги намерите във всеки железарски магазин.

 

Ексцентриковите шлайфове са едно от най-предпочитаните решения за полиране и шлифоване на метал, пластмаса, боя, лак, дърво и други изпъкнали повърхности. Те са професионални инструменти, които влизат в употреба както на майстори, така и на любители, които имат нужда от надеждна техника за шлайфане и оформяне на детайли в своето хоби.

 

Какво трябва да знаем за ексцентършлайфа на ток?

 

Характерното при тях е плавността на работа, както и прецизността по отношение на прахоулавянето. Могат да се използват както за професионална, така и за непрофесионална употреба.

 

Ексцентриковите шлайфове могат да се използват с най-различни приставки в зависимост от материала и вида на предмета, който ще се обработва. Дават възможност за изравняване и полиране до блясък. Най-често се използват за работа с извити и неравни повърхности.

 

Електрическите ексцентрикови шлайфмашини гарантират перфектни резултати особено при необходимост от постигане на блясък за кратко време. По време на работа машината извършва два вида движение – въртеливо и възвратно-постъпателно.

 

Препоръчително е при работа с ексцентършлайф е да се използва прахосмукачка, която да изсмуква частиците при шлайфане.

 

Защо да изберете електрически ексцентършлайф от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме професионални ексцентършлайфове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.