Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 648 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 648 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични ексцентършлайфове

Пневматичните ексцентършлайфове са едно от най-предпочитаните решения за полиране и шлайфане на метал, пластмаса, боя, лак, дърво и изпъкнали повърхнини.

 

Пневматичният ексцентършлайф е професионален инструмент за майстори и любители, които се нуждаят от надеждна техника за шлайфане и оформяне на детайли. При нас можете да намерите висок, среден и нисък клас пневматични ексцентършлайфи.

 

Голямото разнообразие от размери и видове шкурки е сигурна гаранция, че можете да купите най-добрата за дейността Ви пневматичен ексцентриков шлайф.

 

Защо да изберете пневматични ексцентършлайфове от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пневматични ексцентрикови шлайфове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.