Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически поялници

Електрическите поялници са сред най-разпространените и популярни видове поялници на пазара. Те са предпочитани от професионалисти и домашни майстори, защото имат малък размер, леки са, с тях се работи леко и прецизно.

 

Принцип на действие на електрическите поялници

 

Принципът им на действие е много прост – с правилно избран припой (метал или сплав)  чрез нагряване с поялник се получава спойка. Въпреки простият метод на работа резултатите са много ефективни, тъй като металните части образуват здрави електрически и механични връзки след изстиване. Качеството на работа с електрически поялник до голяма степен зависи от правилния избор на накрайник в зависимост от местоположението на спойката. На пазара можете да намерите поялници с остри, плоски прави и извити върхове.

 

Как се почиства електрически поялник?

 

Чистенето на електрическият поялник е неизменна част от поддържането на уреда. За целта се ползват меки и неабразивни материали, които фино да премахват остатъчните замърсявания. Хубаво е процедурата да се изпълнява след всяко използване на поялника. Добра идея е да се използва специална гъба, потопена в разтвор от нишадър.

 

Защо да изберете електрически поялник от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме висококачествени поялници, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.