Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 417 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 417 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Поялници на газ

Поялниците на газ са сред най-често ползваните инструменти в работата на професионалистите, както и хоби майсторите. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да намерите поялници за пропан-бутан и ацетилен за непрофесионалисти, които са предназначени за домашната работилница, както и уреди от висок клас. Различават се основно по типа газ, с която функционират. Закупете още днес поялник или друга висококачествена техника! В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще може да намерите поялници за пропан-бутан и ацетилен, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

 

Поялникът за ацетилен REMS MACHO служи за меко и твърдо спояване на медни тръби с диаметър до 64 мм, температура на пламъка 2500°C. Точковият пламък е с турбо усилвател за висока топлинна мощност и светкавично бързо спояване. Обслужването е с една ръка. Има бутон за непрекъсната работа.

 

Поялникът за пропан-бутан DREMEL VersaTip 2000 е инструмент за 6 различни приложения – запояване, размекване, горещо рязане, заваряване, обработване на термосвиваемия шлаух и пирографиране. Позволява извършване на прецизна и сложна работа. Има заключващ механизъм за защита от деца.

 

Поялникът за пропан-бутан PROVIDUS AX091 е икономично и ефективно решение за големи калаени спойки. Снабден е с пластмасова ръкохватка и с меден накрайник. Присъединителният размер на маркуча е ф10 мм, а дюзата е с диаметър 22 мм.

 

Поялникът за пропан-бутан REMS BLITZ служи за меко спояване и ниска консумация на газ. Подходящ е за медни тръби ф35 мм. Ергономичен е, държи се само с една ръка. Има бутон за блокировка за продължителна работа. Могат да се използват малки газови бутилки.

 

Още ръчни инструменти ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.