Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електромеханични и високочестотни задвижки

Високочестотни задвижки

 

Високочестотните задвижки са първокласни машини, които са неподвластни на обичайните проблеми, съпътстващи много от конверторите на съвременния пазар. Поддръжката на тази техника е минимална, всички елементи са с пълна електрическа и механична защита, а безопасното захранване гарантира пълна сигурност дори и при натоварен режим на работа.

 

Здравата конструкция на честотния конвертор е подходяща за неблагоприятни атмосферни условия, включително на граждански строителни обекти. Може да се използва и на труднодостъпни места. Дизайнът на машината ограничава навлизането на чужди тела, а двойната изолация предпазва оператора от нараняване. Могат да се използват с широка гама от вибрационни игли. Смяната на вибрационните игли става лесно.

 

Електромеханични задвижки

 

Електромеханичните задвижки се считат за едни от най-простите, но и най-надеждните системи за уплътняване на пресен бетон. Удароустойчивите им корпуси с двойна изолация и лесно сменяемите вибриращи игли Ви позволяват безпроблемно да извършвате най-разнородни задачи, свързани с обработката на бетон. Удобните презрамки и ниското тегло осигуряват Вашия комфорт при дълготрайни сесии.

 

Защо да изберете електромеханична и високочестотна задвижка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електромеханични и високочестотни задвижки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.