Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 478 продукта и наличност над 4 112 607 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 478 продукта в наличност.
4 112 607 Артикула.
Подреди по
Резултати

Задвижки електромеханични

Вибраторите за бетон срещат приложение при вибриране на пресен бетон в плочи, колони и други кофражни форми. Вибрацията при изливане на бетон е най-простата система за уплътняване на бетон с цел да се получи компактен материал без въздушни мехури.

 

Чрез смяната на вибриращата игла е възможно да се извършват работи с различна сложност – малки оградни стени или балкони. За задвижване на вибратора служи задвижващото устройство.

 

Електромеханичните задвижки се считат за едни от най-простите, но и най-надеждните системи за уплътняване на пресен бетон. Мощните машини имат удароустойчиви корпуси с двойна изолация и лесно сменяеми вибриращи игли, които Ви позволяват безпроблемно да извършвате най-разнородни задачи, свързани с обработката на бетон.

 

Удобните презрамки и ниското тегло осигуряват Вашия комфорт при дълготрайни сесии. Задвижката за вибратор за бетон е със задвижващ механизъм, който е добре защитен от удари, прах и вода.

 

Високочестотното задвижващо устройство се използва за изкарване на въздушните мехури и кухини при изливането на бетон, като по този начин се осигурява плътност и максимална якост на бетоновите конструкции.

 

Защо да изберете електромеханични задвижки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме задвижващи устройства, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.