Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 303 192 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 303 192 Артикула.

Фрезери за дърво

В категорията Фрезери за дърво предлагаме богато разнообразие от винтове за фрезери, копирни пръстени, лагери за фрезери, нут фрезери, нутове за фреза, опашки за фрезери, прави фрезери, профилни фрезери, радиусни фрезери, сменяеми пластини, стоп-втулки и др.

 

Винтовете за фрезери има различни диаметри на главата, както и различен захват. Служат за захващането на ножовете на фрезова глава. Предлагаме и винтове за лагери със захват торкс.

 

Копирният пръстен за фреза е изключително важен при работа с шаблони (копирната втулка се движи по дължината на шаблона и пренася формата върху детайл). Байонетното захващане позволява бърза смяна на инструменти.

 

В онлайн магазина и в търговската верига на „Баш Майстора“ ще намерите нут фрезери за дърво профилен, както и фрезери за сглобка тип перо на марките CMT и WOLFCRAFT.

 

Нутовете за фреза са изработени от волфрамов карбид и са предназначени за рязане на мека, твърда и екзотична дървесина, дървени плоскости, пластмаса.  Подходящи са за LAMELLO, DEWALT, PORTER-CABLE, SKIL, BOSCH и други модели.

 

Опашките за фрезери се използва за монтиране на фрезер за изработване на канали към фреза за обработване на профилни повърхнини. Опашката влиза във фрезата, а фрезерът се закрепва в другия край с гайка. Опашките се използват с лагери за контролиране на дълбочината на рязане. В „Баш Майстора“ ще откриете опашки за фрезери и цанги на марката CMT.

 

На Вашето внимание представяме прави и профилни фрезери без лагер HL, HM, HSS, HW, HWM. Профилните фрезери за канали HM са подходящи за ръчно профилно фрезоване и инкрустиране в дърво и други меки материали. Правите фрезери HSS са изработени от високоскоростна стомана и имат основно предназначение – ръчно профилно фрезоване или прорязване на канали. Профилните прави фрезери без лагер HW са за масивно дърво, плоски материали като дървесно-талашитни или MDF плоскости и пластмаси.

 

Радиусният фрезер осигурява висока ефективност на рязане при създаване на закръгления. Някои видове са предназначени за лесно насочване на закръглените ръбове, както и за декоративни приложения в мека и твърда дървесина, а други – за заобляне на лепени кантове от пластмаса или от масивно дърво без опорен сачмен лагер. „Баш Майстора“ Ви предлагат голямо разнообразие от радиусни фрезери на водещи марки.

 

Сменяемите пластини са подходящи за суха и мокра твърда дървесина, ПДЧ и MDF. Някои от тях са със стандартни сменяеми ножове с 2 или 4 режещи ръба, а други – с двойки от ножове за профил и контрапрофил режеща глава. При нас може да изберете различни конфигурации както онлайн, така и в търговските ни обекти.

 

Фрезерите за вадене на тапа са изработени от SP стомана и са обикновен с 4 или 5 режещи ръба и дясна посока.

 

Ако имате интерес към фрезерите за мебелни панти, няма да останете разочаровани. На нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите следните фрезери за мебелни панти – челно-цилиндрични фрезери за панти CR за дърво, челно-цилиндрични фрезери за панти HM за дърво и челно-цилиндрични панти SP за дърво. Челно-цилиндричните фрезери SP за дърво са произведени от CMT, челно-цилиндричните фрезери за панти HM за дърво са дело на CMT и BOSCH, а челно-цилиндричните фрезери CR за дърво са на марките BOSCH и PROJAHN.

 

Фрезерите за рамки са проектирани с противооткатен дизайн. Окомплектовани са с два лагера. Тези фрезери представляват два профила в един.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите лагери за фрезери, стоп втулки, фрезери за дърво комплект, фрезери за скосяване, фрезери за център и шайби за фрезери.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.