Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Фрезери за дърво

В категорията „Фрезери за дърво“ предлагаме богато разнообразие от винтове за фрезери, копирни пръстени, лагери за фрезери, нут фрезери, нутове за фреза, опашки за фрезери, прави фрезери, профилни фрезери, радиусни фрезери, сменяеми пластини, стоп-втулки и други

 

Видове фрезери за дърво

 

Винтовете за фрезери има различни диаметри на главата, както и различен захват. Служат за захващането на ножовете на фрезова глава. Предлагаме и винтове за лагери със захват торкс.

 

Дисковете за нут фрези са произведени от волфрамов карбид и са предназначени за рязане на мека, твърда и екзотична дървесина, дървени плоскости, пластмаса.

 

Копирният пръстен за фреза е изключително важен при работа с шаблони (копирната втулка се движи по дължината на шаблона и пренася формата върху детайл).

 

Повечето видове лагери за фрезери са с пластмасов предпазител.

 

Нутовете за фреза са изработени от волфрамов карбид и са предназначени за рязане на мека, твърда и екзотична дървесина, дървени плоскости, пластмаса. 

 

Опашките за фрезери се използват за монтиране на фрезер за изработване на канали към фреза за обработване на профилни повърхнини. Опашката влиза във фрезата, а фрезерът се закрепва в другия край с гайка.

 

Правите фрезери HSS са изработени от високоскоростна стомана и имат основно предназначение – ръчно профилно фрезоване или прорязване на канали. Профилните прави фрезери без лагер HW са за масивно дърво, плоски материали като дървесно-талашитни или MDF плоскости и пластмаси.

 

Профилните фрезери за канали HM са подходящи за ръчно профилно фрезоване и инкрустиране в дърво и други меки материали.

 

Радиусният фрезер осигурява висока ефективност на рязане при създаване на закръгления. Някои видове са предназначени за лесно насочване на закръглените ръбове, както и за декоративни приложения в мека и твърда дървесина, а други – за заобляне на лепени кантове от пластмаса или от масивно дърво без опорен сачмен лагер.

 

Разстъргващите фрезери са предназначени за използване с фреза за фрезоване на канали.

 

Сменяемите пластини са подходящи за суха и намокрена твърда дървесина, ПДЧ и MDF. Някои от тях са със стандартни сменяеми ножове с 2 или 4 режещи ръба, а други – с двойки от ножове за профил и контра профил режеща глава.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите още стоп-втулки, фрезери за вадене на тапа, фрезери за гравиране, фрезери за дърво комплект, фрезери за панти и рамки и други.

 

Защо да изберете фрезер за дърво от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрезери за дърво, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.