Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 599 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 599 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрезери за гипсокартон

Малките фрезери с твърдосплавни пластини за фрезоване на гипсокартон се превърнаха в център на напредналата технология на сухото строителство.  Великолепната форма на детайлите от гипсокартон е реална благодарение на фрезерите за гипсокартон. Плоскостите лесно се фрезоват с помощта на оберфрези и фрезери със системи за водене под ъгъл 45 и 90. Слоят от картон не се реже, благодарение на което плочата се огъва лесно под ъгъл. Технологията може да усъвършенства качеството и скоростта на довършителните работи, да намали времето за шпакловане, а гипсокартонът се прилага в проекти със сложни конструкции.

 

Профилният фрезер FESTOOL D=32 мм L=49 мм I=16 мм A=90° S=8 мм Z=2 фрезова гипсовите плоскости лесно и със системата водачи до ъгъл 45° или 90°. Горният картон на гипсовите плоскости не се разрязва от фрезера, по този начин ъгълът просто се прегъва.

 

Фрезери за алуминий, фрезери за дърво и метал може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.