Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.

Фрезери за метал

В категорията „Фрезери за метал“ в онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще намерите фрезери за метал челно-цилиндрични двупери тип B, фрезери за метал челно-цилиндрични двупери тип D D=32 мм, фрезери за метал челно-цилиндрични четрипери тип N, фрезери за метал челно-цилиндрични четрипери тип NF, фрезери зенкер.

 

Фрезерите за метал чeлно-цилиндрични двупери са с цилиндрична опашка. Някои от тях са изработени по DIN 327 HSS, други – от DIN 327 HSS-Co8.  

 

Фрезерите за метал челно-цилиндрични двупери тип D D=32 мм са подходящи за шпонкови канали. С конусна опашка са.

 

В продуктовата гама на „Баш Майстора“ фигурират металообработващи фрезери от бързорежеща стомана. При нас ще намерите челно-цилиндрични четрипери DIN 844 N, българско производство. Това са удължени челно-цилиндрични фрези с форма А с цилиндрична опашка DIN 844 N. Външните им диаметри са от 6 до 16 мм, работната им дължина – от 57 до 123 мм, а дължината им е от 13 до 63 мм.

 

Челно-цилиндрични четрипери фрези тип NF ще откриете както на нашия сайт, така и в търговските ни обекти. Предлагаме фрези българско производство, които имат следните характеристики: D-14.00 мм/морз2, четрипер тип NF, D-16.00 мм/морз2, четрипер тип NF и D-22.00 мм/морз2, четрипер, тип NF. Ако търсите челно-цилиндричен фрезер HSS, четрипер по DIN 845 NF, знаете къде може да намерите.

 

В подкатегорията Фрезери зенкер ще намерите конусни зенкери, зенкери за метал HSS-G с ъгъл 90° комплект, конусни зенкери за магнитна бормашина и др. На Ваше разположение са и произведените от PROJAHN зенкери за метал, комплект от 7 части, който съдържа 6 броя фрезери и 1 брой универсален държач. Изборът оставяме на Вас!

 

Фрезери за алуминий, гипсокартон и дърво може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.