Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрезери за панти

Фрезерите за панти се използват за пробиване на глухи отвори в меко или натурално дърво. Изработени са от изключително здрава стомана за по-голяма здравина и издръжливост. Плоските повърхности предотвратяват въртенето в патронника и осигуряват максимална мощност.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите челно-цилиндрични фрезери за панти CR за дърво, челно-цилиндрични фрезери за панти HM за дърво и челно-цилиндрични панти SP за дърво.

 

Приложение на фрезерите за панти

 

Фрезерите за панти намират приложение в изготвянето на глухи отвори, пробиване на отвори в клони, ъглови пробивания, дейности по пробиване в мека и твърда дървесина, производство на мебели, монтаж на шпионка на врата, дърводелски работи, дървени конструкции, монтажни работи.

 

Защо да изберете фрезер за панти от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрезери за панти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.