Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрезери за панти

Ако имате интерес към фрезерите за мебелни панти, няма да останете разочаровани. На нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите следните фрезери за мебелни панти – челно-цилиндрични фрезери за панти CR за дърво, челно-цилиндрични фрезери за панти HM за дърво и челно-цилиндрични панти SP за дърво. Челно-цилиндричните фрезери SP за дърво са произведени от CMT, челно-цилиндричните фрезери за панти HM за дърво са дело на CMT и BOSCH, а челно-цилиндричните фрезери CR за дърво са на марките BOSCH и PROJAHN.

 

Фрезерът за панти ABRABORO (D=16 мм Z=2, D=20 мм Z=2, D=25 мм Z=2, D=35 мм Z=2) e със захват цилиндрична скъсена опашка. Използва се за пробиване на глухи отвори в меко или натурално дърво. Произведен по стандарт DIN7483.

 

Фрезерът за панти BOSCH D=26 мм L=90 мм S=8 мм Z=2 е изработен от подобрена специална стомана по заводска норма. Изпълнява високи изисквания относно качеството на рязане и ръб на отвора без разкъсване.

 

Фрезерът за панти NAREX D=20 мм L=130 мм S=13 мм Z=2 е изработен от легирана инструментална стомана. Подходящ е за пробиване на възела и дефектни области в дървен материал и подови дъски.

 

Фрезерът за панти NAREX (D=25 мм L=135 мм S=13 мм Z=2, D=35 мм L=145 мм S=16 мм, Z=2) е предназначен за пробиване на възела и дефектни области в дървен материал и подови дъски.

 

Фрезерът за панти PROJAHN D=30 мм L=90 мм S=8 мм Z=2 e с периферна лопатка и два режещи ръба. Проектиран е за пробиване на фурнирни плочи и меко и твърдо дърво.

 

Фрезерът за панти PROJAHN (D=35 мм L=90 мм S=10 мм Z=2, D=50 мм L=90 мм S=10 мм Z=2) е проектиран за пробиване на меко, твърдо дърво и фурнирни плочи.

 

Фрезери за панти на марките CMT и RAIDER ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.