Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Гаечни ключове - двустранни

Двустранните ключове са инструменти, които се използват при монтиране за сглобяване на детайли и възли на конструкция чрез резбови връзки. Те се ползват за прилагане на въртеливи движения за завиване или отвиване на болтове в резбови отвори на корпус или за монтиране на болтове и гайки.

 

Двустранните гаечни ключове са произведени от хром-ванадиева стомана, ковани, изцяло закалени. Имат хромово покритие. В онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще намерите двустранни гаечни ключове на марките FORCE, HEYCO, TOPMASTER, UNIOR и други.

 

Защо да изберете двустранен гаечен ключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме двустранни гаечни ключове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.