Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.
Подреди по
Резултати

Гъвкави валове

Гъвкавите валове служат за връзка между задвижващата част и вибриращата игла. Те са важен компонент на вибраторите за бетон, използващи се при уплътняването на големи обеми бетонова маса. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме гъвкави валове с различна дължина, което улеснява намирането на правилния за Вас.

 

Гъвкавият вал BELLE Megavib+ 4 м е със здрава многослойна армировка на кожуха в двата края. Във вала е поставено жило, което предава въртеливо движение от вибратора към иглата.

 

Гъвкавият вал HUSQVARNA Construction Superflex 1 м е оборудван с бърз съединител към задвижващия блок и AT щифт. Проектиран е за използване с високочестотното електрическо задвижване AME 1600 и виброигла.

 

Гъвкавият вал HUSQVARNA Construction Superflex 2 м има здраво гумено покритие, предпазващо стоманения вал и осигуряващо дълъг експлоатационен живот.

 

Гъвкавият вал HUSQVARNA Construction Superflex 3 м се предлага в различни дължини за по-голямо удобство спрямо работното място. Модулният дизайн предлага висока гъвкавост, за да отговаря на текущите изисквания за работа.

 

Гъвкавият вал HUSQVARNA Construction Superflex 4 м е с устойчив дизайн и се предлага в различни дължини за по-голямо удобство спрямо работното място.

 

Гъвкавият вал TREMIX MAXI FS4 (4м, 6м) е бърза връзка към задвижването. Подходящ е за работа с виброигли с диаметър 38, 48 и 58 мм.

 

Гъвкави валове с марката ENAR може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.