Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Гедоре комплекти - вложки, тресчотки и аксесоари

Гедоре комплектите съдържат вложки и аксесоари, които са изработени от хром-ванадиева стомана. Комплектите обикновено включват вложки вътрешен шестостен, вложки с кръстат накрайник, вложки с външен шестостен, вложки с прав накрайник, вложки с накрайник торкс, вложки вътрешен торкс, реверсивни тресчотки, заключваща система, кардан, Т-образен върток и други.

 

Защо да изберете гедоре комплект – вложки, тресчотки и аксесоари от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме гедоре комплекти – вложки, тресчотки и аксесоари, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.