Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 591 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 591 Артикула.
Подреди по
Резултати

Глухи ключове шестостен - Г-образни

Г-образните глухи ключове шестостен се наричат още ключове лула. Изработени са от хром-ванадиева стомана, ковани, изцяло закалени. Хромирани са в съответствие със стандарт ISO 1456:2009.

 

Г-образните глухи ключове шестостен намират приложение в индустрията и ремонтните предприятия за работна дейност в мъчнодостъпни места. Направеният отвор разрешава бързото отвиване и завиване на дълги резби.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите Г-образни глухи ключове шестостен на водещите марки UNIOR и KRONUS.

 

Защо да изберете Г-образен глух ключ шестостен от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме Г-образни глухи ключове шестостен, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.