Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Хартиено тиксо

Тиксото е материалът, който се използва възможно най-широко от момента на създаването си до днешни дни. С годините то е претърпяло много модификации, създават се много нови видове и модели, които са подходящи за различни дейности. Тиксото върши чудесна работа в ежедневието, ремонтните, строителните, автобояджийските и опаковъчните дейности.

 

Хартиеното тиксо e е подходящо за маскиране, опаковане, уплътняване, бандажиране, закрепване, за строителството – вътрешно и външно боядисване, нанасяне на мазилки, шпакловки и замазки, за залепване на детайли при боядисване на прозорци, дограми, стени, первази, облицовка на ръбове, ъгли и повърхнини при боядисване, лакиране.

 

Хартиеното тиксо има много добро залепване върху различни повърхности – лакирано и боядисано дърво, алуминий, стъкло, бетон, PVC, пластмаса и други. Тиксото е подходящо за използване от професионалисти за постигане на отлични резултати при прецизното отсичане на повърхнини за боядисване, както и за фино боядисване на автомобили, при пластмасови детайли, брони, лайсни. Намира приложение в яхти, кораби и лодки.

 

Защо да изберете хартиено тиксо от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме хартиено тиксо, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.