Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 406 608 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 406 608 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за премахване на щипки

Инструментите за отстраняване на щипки се използват за махане на щипки и тапи от тапицерии. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите уреди за премахване на щипки на марките FORCE и UNIOR.

 

Комплектът за премахване на щипки FORCE се състои от 5 броя инструменти, които служат за монтаж и демонтаж на тапицерия на врата и други.

 

Инструментът за отстраняване на щипки FORCE big служи за махане на щипки, тапи и др. от тапицерии. Завършекът на инструмента е заоблен и скосен.

 

Комплектът FORCE set 5 части съдържа голям и малък уред за махане на щипки, стъргалка за отстраняване на стари уплътнения, шило за радиаторни маркучи, шило за щифтове.

 

Уредът за отстраняване на щипки FORCE small служи за лесно махане на щипки, тапи и др. от тапицерии. Завършекът на инструмента е заоблен и скосен.

 

Уредът за отстраняване на щипки UNIOR 2-15 мм е изработен от специална инструментална стомана. Служи за демонтиране на щипки от 2 мм до 15 мм.

 

Уредът за отстраняване на щипки UNIOR 4.5 мм служи за лесно махане на щипки, тапи и др. от тапицерии. Завършекът на инструмента е заоблен и скосен.

 

Инструментът за отстраняване на щипки UNIOR 8 мм е изработен от специална инструментална стомана. Има двукомпонентна дръжка. Служи за демонтаж на щипки до 8 мм.

 

Общи ръчни инструменти може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.