Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за премахване на щипки

Инструментите за отстраняване на щипки се използват за лесно махане на разнообразни видове щипки, тапи и други подобни от тапицерии. Завършекът на инструментите е изоблен и скосен.

 

Ергономичният дизайн разрешава леснодостъпна и сигурна работна дейност в мъчнодостъпни места, без да се нараняват детайлите.

 

Комплектите инструменти за премахване на щипки, които предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“, включват инструмент за махане на щипки, стъргалка за отстраняване на стари уплътнения, шило за радиаторни маркучи, шило за щифтове и други.

 

Защо да изберете инструмент за махане на щипки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за премахване на щипки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.