Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 790 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 790 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за маслен филтър

Клещите за маслен филтър са инструменти, които се използват за затягане или отвиване на маслени филтри на автомобили, мотоциклети и други превозни средства. Те са необходими, когато трябва да смените маслен филтър по време на обслужване на автомобила и двигателя.

Характерни особености на клещите за маслен филтър

Клещите за маслен филтър обикновено имат дълги дръжки и челюсти със зъбци, които са извити и се отварят, когато прилагате натиск, за да захванете филтъра стабилно. Изработени са от хром-ванадиева стомана, която им осигурява здравина и устойчивост при корозия.

 

Предлагат се в различни размери, а за да ги използвате трябва да завъртите в посока на отваряне или затягане на филтъра. Това Ви позволява да го свалите или поставите без да наранявате други части. Много видове клещи са оборудвани с гумено или пластмасово покритие на дръжките, което осигурява по-добър захват и удобство при работа. Регулацията на клещите разрешава максимално сцепление при развиването на Вашия маслен филтър.

 

Клещите за маслен филтър са необходим инструмент за всеки автосервиз, който извършва смяна на маслени филтри. Те улесняват процеса и гарантират, че масленият филтър е затегнат правилно без риск от изтичане на масло след смяната.

 

Защо да изберете клещи за маслен филтър от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за маслени филтри, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.