Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 241 продукта и наличност над 3 831 546 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 241 продукта в наличност.
3 831 546 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за маслен филтър

Чрез клещите за маслен филтър можете лесно да отстраните упоритите маслени филтри. Регулацията на клещите разрешава максимално сцепление при развиване на вашия маслен филтър. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите клещи за маслен филтър на марките FORCE и TOPMASTER.

 

Клещите за маслен филтър FORCE 55-115 мм са с регулируемо заключващо действие с отвор на челюстта от 2-1/8‘‘ до 4-1/2‘‘ широк и пасват на всичко – от малки автомобили до камиони. Челюстите имат много зъби за неплъзгащ се захват и са изработени от кована стомана.

 

Клещите за маслен филтър FORCE (60-90 мм, 85-115 мм) са регулируеми, което разрешава максимално сцепление при развиване на Вашия маслен филтър.

 

Клещите за маслен филтър TOPMASTER 63-108 мм са изработени от първокачествена хром-ванадиева (CrV) стомана. Регулацията на клещите разрешава максимално сцепление при развиването на Вашия маслен филтър.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за автомобили.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.