Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 843 продукта и наличност над 4 073 986 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 843 продукта в наличност.
4 073 986 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клин за поваляне на дърва

Клинът за поваляне на дървета е подходящ за средни до големи дървета, като употребата му значително ще намали усилията Ви. Той е лек, ефектен и безопасен за ползване.

 

Перфектно заменя класическите клинове и по този начин Ви спестява време и сили, както и предотвратява падането на сухи клони, отчупени по време на повалянето. Опростява рязането по време на сеч и регулира падането на дървото.

 

Клинът е природосъобразен инструмент с просто управление с ръчен лост и минимални изисквания за поддръжка.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ можете да намерите клин за поваляне на дърва на марката BRANO.

 

Защо да изберете клин за поваляне на дърва от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клинове за поваляне на дърва, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.