Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 650 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 650 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клин за цепене на дърва

Клинът за цепене на дърва е безценен помощник за тези, които имат камини или печки на дърва. С неговата помощ цепенето става по-лесно и бързо, а в зависимост от дебелината на дървения труп могат да се използват клинове с различни размери.

 

Клиновете, които предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“, са изработени от алуминиева сплав с високо качество, с тънки остриета за добро проникване в дървото. Имат ръководещ ръб и задържащо скосяване за оптимално водене и максимално задържане и в замръзнало дърво. Предлагат се три модификации – за стволове с малък, среден и голям диаметър.

 

Защо да изберете клин за цепене на дърва от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клинове за цепене на дърва, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.