Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички строителни смеси

Транспортни колички за строителни смеси е поредното ни предложение в категорията „Колички“, На сайта на „Баш Майстора“ и в нашите търговски обекти ще намерите колички за строителни смеси на марката Collomix. Кофата за изсипване на течности е снабдена с пневматични гуми и механизъм, който се застопорява.

 

Количката за смесителен контейнер COLLOMIX 65 л е подходяща за XM 2-650, AOX-S и POX-S. Кофата за изсипване на течности е с пневматични гуми и механизъм, който се застопорява. За операциите не са нужни повече от един човек.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички предложения за ръчни инструменти на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.