Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички за бензинов ъглошлайф

Количките за бензинови ъглошлайфи превръщат ръчноводимите ъглошлайфи в лесни за управление бутащи се машини за рязане. Подходящи са, когато се искат съвършени срезове и съблюдаване дълбочината на рязане с точност до милиметър.

 

Количката за бензинов ъглошлайф спомага за прецизното изрязване и спазване дълбочината на рязане с точност. Ъглошлайфът се монтира на количката с помощта на системата за бързо монтиране. Удобно се регулира дълбочината на рязане от горната ръкохватка.

 

Бързите връзки улесняват монтажа на ъглошлайфа на количката, а дълбочината на рязане се регулира лесно.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите колички за бензинов ъглошлайф на водещите марки STIHL и HUSQVARNA.

 

Защо да изберете количка за бензинов ъглошлайф от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме колички за бензинов ъглошлайф, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.