Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 397 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 397 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички за фугиране на плочки

Количките за фугиране на плочки са идеален помощник при реденето на под, чистенето и други дейности.

 

Между тях се намира табла за инструменти или различни материали, които могат да са ви от полза. Количката предлага стабилна опора на тялото и се движи лесно, без да стои човек прав изправен или да се мести със свити крака. Височината и наклонът на седалката могат да бъдат регулирани, за да направят работата на работещия възможно най-удобна.

 

Защо да изберете количка за фугиране на плочки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме колички за фугиране на плочки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.