Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 873 137 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 873 137 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти боркорони

В магазини „Баш Майстора“ може да откриете разнообразни комплекти боркорони, които могат да Ви помогнат във всякаква ситуация.

 

Боркороната MAKITA 30-120 мм е предназначена за пробиване на различни по размер дупки и изрязване на отвори в различни материали (ПДЧ, дърво, шперплат, пластмасови плоскости и др.). Шперплатът и ПДЧ трябва да са по-тънки от 12 мм, а пластмасовите плоскости – от 4 мм.

 

Боркороната RAIDER 26-120 мм се използва за различни видове дърво, фурнири, гипсокартон и др. Бургията се използва за пробиване на дебели повърхности, а секачът за по-тънки повърхности.

 

Боркороните BOSCH 22-68/23 мм са в комплект от 11 части, включващ всичко необходимо за основни задачи за рязане с боркорони. Служат за чисти отвори в твърдо и меко дърво, фурнирано дърво и дървесноталашитни плоскости с покритие. Боркороните са подходящи за всички марки електроинструменти.

 

Боркороните BOSCH 25-63/18 мм са в комплект от 7 части. Идеални са за прокарване на тръби, вентилационни тръби и вентилационни инсталации, пробиване на отвори за контакти и разклонителни кутии.

 

Боркороните BOSCH 25-63/40 мм са подходящи за меко и твърдо дърво, фурнирано дърво, дървесноталашитни плоскости с покритие, пластмаси. Назъбването и твърдостта на режещия ръб са съгласувани с приложение.

 

Боркороните BOSCH 25-68/27 мм са идеални за прокарване на тръби, вентилационни тръби и вентилационни инсталации, пробиване на отвори за контакти и разклонителни кутии. Комплектът е изключително здрав и има оптимално концентрично въртене.

 

Боркороните BOSCH 26-64/18 мм са подходящи за твърдо и меко дърво, фурнирано дърво, дървесноталашитни плоскости с покритие, пластмаси. Идеални са и за прокарване на тръби, вентилационни тръби и вентилационни инсталации, пробиване на отвори за контакти и разклонителни кутии.

 

Боркороните BOSCH 46-81/32 мм 6 части са идеални за прокарване на тръби, вентилационни тръби и вентилационни инсталации, пробиване на отвори за контактни и разклонителни кутии. При охлаждане са приложими и в цветни метали (алуминий, мед).

 

Боркороните BOSCH 60-92/32 мм 5 части имат стабилно тяло от лят алуминий за изпълнение на любителски приложения с дървесина. Служат за чисти отвори в твърдо и меко дърво, фурнирано дърво и дървесноталашитни плоскости с покрити. Подходящи са за всички марки електроинструменти.

 

Боркороните ERBA 26-63/40 мм са в комплект от 7 части.

 

Боркороните HITACHI/HIKOKI PROLINE 19-82 мм са изработени от удароустойчива пружинна стомана с висока износоустойчивост и закалени зъби от легирана бързорежеща стомана. Предназначени са за рязане на дърво, пластмаса, гипсокартон, цветна, черна и неръждаема стомана.

 

Боркороните MAKITA 16-51 мм имат варианти с различен брой зъби, подходящи са за стомана, алуминий, мед, месинг, дърво и пластмаси. Водачите са налични със шестостенен захват или с SDS-Plus.

 

Боркороните PROJAHN PRO Cut 19-76 мм са предназначени за пробиване на чисти, кръгли и прецизни отвори в дърво, гипсови плочи, пластмаса, несъдържащи желязо метали, алуминий, стомана, неръждаема стомана, по-дебели от 1 мм.

 

Боркороните RAIDER (19-127/24 мм 16 части, 19-64/24 мм 11 части) са идеални за ефикасно пробиване на леснопробиваеми материали като дърво или пластмаса при инсталиране на тръби (медни или PVC).

 

Боркороните RAIDER 22-64 са в комплект от 9 части, съдържащ боркорони с различни размери 22, 35, 38, 44, 51 и 64 мм, адаптори за боркорони, гайка и шайба.

 

Боркороните WOLFCRAFT 25-65/23 мм са в комплект от 6 части, подходящи за дърво и гипсокартон.

 

Боркороните WOLFCRAFT 60-95/33 мм са подходящи за дърво и гипсокартон. Металното тяло е с 5 бързосменящи се отрезни ленти.

 

Боркороните с прахообразен диамант WOLFCRAFT 5-10 мм са подходящи за пробиване на отвори за санитарно оборудване в керамични плочки, порцелан и гранитогрес. В комплекта са включени още водач с гъба за водно охлаждане и 2 вендузи за точно и безопасно пробиване.

 

Боркорони за магнитна бормашина за метал, боркорони за отвори в неръждаема стомана и други видове може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.