Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 636 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 636 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти шлайфгрифери

Комплектите шлайфгрифери са всичко, от което се нуждаете при почистване и полиране. Подвижните табли за консумативи и разделения осигуряват идеално решение за съхранение. Те включват консумативи, които позволяват бърза и лесна смяна. С тези комплекти може да се справите с широк спектър от приложения в разнообразие от различни материали.

 

Комплектите шлайфгрифери са подходящи за дърво, цветни метали и други. Обикновено включват шлайфгрифери, абразивни шлайфгрифери, четки, дискове за полиране, полирпаста за полиране, карбофлексови дискове, шкурки за прав шлайф и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите комплекти шлайфгрифери на водещите марки BOSCH, DREMEL, FERVI, HIKOKI, WOLFCRAFT и други.

 

Защо да изберете комплект шлайфгрифери от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти шлайфгрифери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.