Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кошове и платформи за строителни колички

Кошовете за строителна количка са консумативи, които се използват, за да се увеличи товароподемността и функционалността на строителните колички. 

 

Тези кошове се поставят върху рамката или платформата на количката и позволяват пренос на допълнителни материали, инструменти или оборудване по време на строителни или ремонтни проекти.

 

Платформите за строителна количка се монтират на акумулаторната количка. Изработени са от висококачествена и издръжлива метална сплав. Поставя се бързо на количката. Благодарение на конструкцията си е удобна за товарене и разтоварване.

 

Защо да изберете кош и платформа за строителни колички от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кошове и платформи за строителни колички, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.