Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 364 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 364 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ленти за клещи за връзване

Лентите за клещи за връзване са необходим консуматив за всеки един апарат за връзване на лозя и растения. Уредите за връзване на лозя и растения извършват работа с два консуматива – лента и телчета, които се предлагат отделно.

 

Телчетата от своя страна служат за захващане на двата края на лентата. Лентите се използват за бързо, лесно и ефективно фиксиране на лозя, домати, краставици, малини, къпини, киви, цветя и други растения.

 

Лентите за апарати за връзване са изработени от полиетилен и се предлагат в различни разновидности. Те са универсални и са съвместими с повечето модели машинки за връзване на лозе, цветя, домати и други растения.

 

Препоръчително е лентите за клещи за връзване да се съхраняват при стайна температура и да не се излагат на пряка слънчева светлина и влага!

 

Защо да изберете лента за клещи за връзване от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ленти за клещи за връзване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.