Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 392 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 392 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ленти за машинни ножовки

Листовете за механични ножовки са изработени от HSS или HSS-Bi-Metal стомана. Тези, изработени от HSS, са предназначени за рязане на конструкционни и инструментални стомани, чугун, цветни метали, метални профили и тръби.

 

Изработените от HSS-Bi-Metal стомана са композитни материали, които придават устойчивост на високи температури, здравина и гъвкавост на листовете и дават възможност с тях да се режат всякакви видове метали.

 

Листите за механична ножовка са изработени от бързорежеща стомана за максимална производителност при рязане. Подходящи са за рязане на всички типове метали, малки и големи заготовки, тръби, профили и детайли. Лентата е устойчива на висока температура. Зъбите са с последователно редуващ се чапраз.

 

Защо да избере лента за машинни ножовки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме отрезни ленти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.