Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 599 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 599 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ленти за машинни ножовки

Листовете за механични ножовки са изработени от HSS или HSS-Bi-Metal стомана. Тези, изработени от HSS, са предназначени за рязане на конструкционни и инструментални стомани, чугун, цветни метали, метални профили и тръби. Изработените от HSS-Bi-Metal стомана са композитни материали, които придават устойчивост на високи температури, здравина и гъвкавост на листовете и дават възможност с тях да се режат всякакви видове метали.

 

Листът за механична ножовка BAHCO 350x32x1.6мм Z=6 е изработен от бързорежеща стомана за максимална производителност при рязане. Подходящ е за рязане на всички типове метали, малки и големи заготовки, тръби, профили и детайли. Лентата е устойчива на висока температура.

 

Листът за механична ножовка BAHCO 600х45х2.25 мм Z=6 е устойчив на висока температура. Изработен е от бързорежеща стомана за максимална производителност при рязане. Подходящ е за рязане на метали, малки и големи заготовки, тръби, профили и детайли.

 

Листът за механична ножовка PILANA 300x25x1.6мм Z=8 е произведен от високопроизводителна шведска бързорежеща стомана. Използва се за рязане на всички видове материали (големи диаметри) и дебели стени на профила. Зъбите са с последователно редуващ се чапраз.

 

Листът за механична ножовка PILANA 350x32x1.6 мм Z=10 е произведен от високопроизводителна шведска бързорежеща стомана. Използва се за рязане на всички видове материали с малки и средни диаметри и дебелина на стената. Зъбите са с последователно редуващ се чапраз.

 

Листът за механична ножовка PILANA 350x32x1.6 мм Z=4 се използва за рязане на меки материали (големи диаметри). Зъбите са с последователно редуващ се чапраз. Листът е произведен от високопроизводителна шведска бързорежеща стомана, закалена.

 

Листът за механична ножовка PILANA 350x32x1.6 мм Z=8 се използва за рязане на всички видове материали с малки и големи диаметри и дебели стени на профила. Зъбите са с последователно редуващ се чапраз. Листът е произведен от високопроизводителна шведска бързорежеща стомана.

 

Листът за механична ножовка PILANA 400х40х2.0 мм Z=6 e произведен от високопроизводителна шведска бързорежеща стомана, закалени и отпуснати за висока производителност. Зъбите са с последователно редуващ се чапраз. Листът се използва за рязане на всички видове материали (големи диаметри) и дебели стени на профила.

 

Листът за механична ножовка PILANA 450x40x2.0мм (Z=10, Z=6) се използва за рязане на всички видове материали с малки и средни диаметри и дебелина на стената. Зъбите са с последователно редуващ се чапраз. Листът е произведен от високопроизводителна шведска бързорежеща стомана.

 

Листът за механична ножовка PILANA 450x40x2.0мм (Z=4, Z=8) е произведен от високопроизводителна шведска бързорежеща стомана, закалени и отпуснати за висока производителност. Използва се за рязане на меки материали (големи диаметри).

 

Листът за механична ножовка PILANA 600x50x2.0мм Z=4 се използва за рязане на меки материали (големи диаметри). Зъбите са с последователно редуващ се чапраз. Произведен е от шведска бързорежеща стомана.

 

Листът за механична ножовка PILANA 600x50x2.0 мм Z=6 се използва за рязане на всички видове материали (големи диаметри) и дебели стени на профила. Зъбите са с последователно редуващ се чапраз. Произведен е от високопроизводителна шведска стомана.

 

В „Баш Майстора“ ще намерите ленти за трион, за банциг и за ръчни ножовки.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.