Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 169 продукта и наличност над 4 116 587 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 169 продукта в наличност.
4 116 587 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лопатки заглаждащи за бетон

Заглаждащите лопатки за бетон се наричат още перки за пердашки. На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите заглаждащи лопатки с различна дължина на водещи марки, както и комплекти. Понякога перките за пердашки са оборудвани с подсилена скоростна кутия, маховик със самостоятелно окачване – за лесна и удобна работа в тесни места и ъгли, с метод за регулиране височината на дръжката, както и ъгъла на атака на лопатките.

 

Заглаждащите лопатки BELLE PRO 1200 служат за заглаждане (полиране) на бетон със заглаждаща машина. Подходящи са за заглаждаща машина тип „пердашка“ PRO TILT 1200M.

 

Заглаждащите лопатки BELLE PRO 600 са подходящи за заглаждане (полиране) на бетон със заглаждаща машина. Влизат в употреба при заглаждащата машина тип „пердашка“ PRO 600 X.

 

Заглаждащите лопатки BELLE PRO 900 са предназначени за заглаждане (полиране) на бетон със заглаждаща машина. Подходящи са за заглаждащите машини „пердашки“ PRO 900 M и PRO Tilt 900 M.

 

Заглаждащите лопатки HUSQVARNA Classic line 900 мм са в комплект от 4 броя. Използват се за заглаждаща машина тип „пердашка“ HUSQVARNA Consutriction BG 375.

 

Заглаждащите лопатки HUSQVARNA Construction 600 мм са подходящи за заглаждаща машина тип „пердашка“ HUSQVARNA Construction BG 245. Те са в комплект от 4 броя.

 

Заглаждащите лопатки TREMIX служат за заглаждане (полиране) на бетон със заглаждаща машина. Подходящи са за заглаждаща машина тип „пердашка“ G903.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите тави за заглаждане на бетон и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.