Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лопатки заглаждащи за бетон

Заглаждащите лопатки за бетон се наричат още перки за пердашки. Те служат за заглаждане (полиране) на бетон със заглаждаща машина.

 

Понякога перките за пердашки са оборудвани с подсилена скоростна кутия, маховик със самостоятелно окачване – за лесна и удобна работа в тесни места и ъгли, с метод за регулиране височината на дръжката, както и ъгъла на атака на лопатките.

 

На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите заглаждащи лопатки с различна дължина на водещи марки, както и комплекти.

 

Защо да изберете заглаждаща лопатка за бетон от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме заглаждащи лопатки за бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.