Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 874 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 874 433 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лопатки заглаждащи за бетон

Заглаждащите лопатки за бетон се наричат още перки за пердашки. Те служат за заглаждане (полиране) на бетон със заглаждаща машина.

 

Понякога перките за пердашки са оборудвани с подсилена скоростна кутия, маховик със самостоятелно окачване – за лесна и удобна работа в тесни места и ъгли, с метод за регулиране височината на дръжката, както и ъгъла на атака на лопатките.

 

На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите заглаждащи лопатки с различна дължина на водещи марки, както и комплекти.

 

Защо да изберете заглаждаща лопатка за бетон от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме заглаждащи лопатки за бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.