Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 557 Артикула.
Подреди по
Резултати

Магнитни бормашини

Бормашините с магнитна стойка дават на всеки майстор изключително висока пробивна мощност и много добра сигурност. Тези професионални инструменти имат приложение при пробиване на различни материали и при нужда от пробиване на голям и малък диаметър.

 

Бормашината с магнитна стойка е специална версия на този електроинструмент, който върши същата работа, като основната разлика е там, че идва с вграден електромагнит, който е електрически управляван.

 

Тази магнитна система се ползва за сигурно закрепване на машината върху стоманена основа. Това предотвратява плъзгането и движението, докато магнитът е активиран.

 

Предимства на бормашините с магнитна стойка

 

Бормашините с магнитна стойка притежават следните качества:

·подходящи са за професионално изпълнение на задачи

·стоят стабилни по време на професионално изпълнение, когато е активиран магнита

·оборудват се с много издръжливи мотори

·държат стабилна скорост

·лесни са за работа.

 

Приложение на бормашините с магнитна стойка

 

Бормашините с магнитна стойка се ползват за мобилно пробиване и обработка на отвори в различни метални конструкции, изделия и други. Подходящи са за работа на труднодостъпни места и в екстремни условия.

 

Магнитните бормашини имат мощни електромагнитни основи и така могат да бъдат закрепени към метални повърхности в различни позиции и да извършват необходимите операции и действия.

 

Бормашините с магнитна стойка са по-тежки и стабилни от обикновените конвенционални. Професионалистите я ползват при създаването на метални скелета, постройки и други проекти.

 

Защо да изберете бормашина с магнитна стойка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме професионални бормашини с магнитна стойка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.