Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Настолни бормашини

Настолните бормашини и ли още колонните бормашини са сигурен помощник в случай на нужда от прецизно пробивания. Те позволяват регулиране на оборотите и прилагане на точен натиск при разпробиване. С настолна бормашина имате удобството да фиксирате детайла, който пробивате, както и да подобрите своята продуктивност при нужда от бързо създаване на серия от прецизни отвори в дадена повърхност. Настолните бормашини са едни от най-предпочитаните професионални инструменти. Те могат да бъдат от нисък, среден или висок ценови клас според своите характеристики.

 

Как да изберем точната настолна бормашина за нас?

 

Настолната бормашина е специална машина, използвана за пробиване на много точни отвори, като използват и специална работна маса. Стабилността преминава на съвсем друго ниво, а това дава възможност за направата на по-трудни и прецизни пробивания. Машините работят чрез специфично устройство, което наблюдава точността на пробиване и дава гаранция, че ще се създадат перфектни дупки.

 

Кое е определящо при избор на колонна бормашина?

 

  • размерът – в зависимост от размера се избира какви материали са подходящи за пробиване
  • мощността – тя означава лекотата на работа и скоростта на пробиване
  • скоростта – голям брой от моделите са с опция за регулиране на скоростта.

 

Защо да изберете бормашина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме настолни бормашини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.