Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 931 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 931 Артикула.
Подреди по
Резултати

Магнитни чинии

Магнитната чиния е практично приспособление, което създава допълнително удобство по времена работа с винтове, болтове, гайки и други стоманени крепежни елементи. Магнитните чинии са много популярни и удобни за съхранение на части и инструменти на места, където са необходими и не позволяват разпиляването им.

 

Характерно за магнитните чинии е техният силен и постоянно намагнетизиран корпус с гумирана основа, който позволява използването им в различни положения.

 

Приложение на магнитните чинии

 

Със своя силен магнит, защитен от гумена подложка, магнитните чинии са практически приложими почти навсякъде в индустрията, където може да бъдат закрепени върху метална повърхност. Могат да се използват във всякакви положения – магнитът ги държи здраво и не им позволява да се преобърнат.

 

Магнитните чинии са предназначени да предпазват болтове, гайки и други от изгубване и да ги съхраняват на видно и леснодостъпно място. Намират широко приложение в гаража, върху машината, работилницата и други.

 

Защо да изберете магнитна чиния от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме магнитни чинии, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.