Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 406 577 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 406 577 Артикула.
Подреди по
Резултати

Магнитни чинии

В категория „магнитни чинии“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете магнитни чинии от водещи производители на достъпни цени.

 

Магнитната чиния е практично приспособление, което създава допълнително удобство по време на работа с винтове, болтове, гайки и други стоманени крепежни елементи. Магнитените чинии са много популярни и удобни за съхранение на части и инструменти на места, където са необходими и не позволяват разпиляването им. Характерно за магнитните чинии, е техния силен постоянно намагнетизиран корпус с гумирана основа, който позволява използването им в различни положения.

 

Със своя силен магнит, защитен от гумена подложка, магнитните чинии са практически приложими почти навсякъде в индустрията, където може да се закрепят върху метална повърхност. Могат да се използват във всякакви положения - магнитът ги държи здраво и не им  позволява да се преобърнат. Магнитните чинии са предназначени да предпазват болтове, гайки и други от изгубване и да ги съхраняват на видно и леснодостъпно място. Магнитните чинии намират широко приложение в гаража, върху машината, работилницата и т.н.

 

Магнитните чинии, които ще откриете в магазини Баш Майстора са производство на TOPMASTER и UNIOR с диаметър 100 мм и 150 мм и са изработени от неръждаема стомана, устойчива на корозия.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.