Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 042 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 042 Артикула.
Подреди по
Резултати

Масла пневматични

Пневматичните масла се използват за смазване на съоръжения, които работят с въздух под налягане. Елиминират рисковете от скреж и корозия, включително водни частици в системата, като по този начин предотвратяват лошата работа на изпускателния клапан и проблеми, присъщи на пневматичните съоръжения.

 

Пневматичното масло е с добра съставна формула и пази металните повърхности от корозия и устойчивост на износване. Абсорбира водата, образувайки емулсия с нисък вискозитет, спира формирането на маслена мъгла при изпускане.

 

Защо да изберете пневматично масло от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пневматични масла, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.